Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van de nieuwbouwprojecten in stedelijke gebieden bevat automatische deuren?

De Opkomst van Automatische Deuren in Nieuwbouwprojecten

Heb je gemerkt dat automatische deuren steeds vaker een onderdeel zijn van nieuwbouwprojecten in steden? Dat is geen toeval. De aandacht voor toegankelijkheid en energie-efficiëntie groeit, wat resulteert in een toename van het gebruik van automatische deuren. Ongeveer 70% van de nieuwbouwprojecten in stedelijke gebieden heeft nu automatische deuren.

Voordelen van Automatische Deuren

Waarom zijn automatische deuren zo populair in stedelijke nieuwbouwprojecten? Een groot voordeel is toegankelijkheid. Automatische deuren maken het eenvoudiger voor mensen met beperkte mobiliteit om gebouwen te betreden en verlaten. Ook draagt het bij aan de energie-efficiëntie van gebouwen, doordat de deuren minder vaak en korter openstaan. Wil je meer weten over de voordelen van automatische deuren? Lees dan de informatie op deze pagina.

Soorten Automatische Deuren

Er zijn verschillende soorten automatische deuren beschikbaar, elk met hun eigen toepassingen en voordelen. Zo zijn er automatische schuifdeuren, die ideaal zijn voor drukke ingangen waar veel verkeer is. Deze deuren zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook worden aangepast aan specifieke behoeften zoals toegankelijkheid. Wil je weten hoe lang een schuifdeur gemiddeld meegaat? Bezoek dan deze link voor meer informatie.

Een andere populaire optie zijn automatische draaideuren. Deze deuren zijn energiezuinig en kunnen in diverse soorten gebouwen worden geïnstalleerd. De draaideuren bieden een elegantere entree en zijn vaak te vinden in high-end gebouwen en hotels. Voor meer details over de verschillende soorten en hun voordelen, kun je hier klikken.

Toegankelijkheid en Veiligheid

Een andere reden voor de toename van automatische deuren is de focus op veiligheid en regelgeving. Moderne automatische deuren kunnen worden geïntegreerd met beveiligingssystemen en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Deze factoren maken ze een betrouwbare keuze voor stedelijke gebieden, waar de behoefte aan veiligheid en efficiëntie hoog is. Meer weten over de regelgeving? Bezoek dan deze pagina.

Ben je geïnteresseerd in welke soorten sensoren gebruikt worden in automatische deuren voor extra veiligheid? Kijk dan hier.

Toekomst van Automatische Deuren

Met de voortdurende ontwikkelingen in technologie en duurzaam bouwen, lijkt de toekomst van automatische deuren alleen maar rooskleurig. Innovaties blijven zich voordoen, waardoor deze deuren niet alleen efficiënter maar ook intelligenter worden. We kunnen ons voorstellen dat slimme toegangsoplossingen binnenkort de standaard zullen zijn in stedelijke nieuwbouwprojecten.

Wil je meer weten over de toekomst van toegangsoplossingen? Overweeg dan een verdere verblijfsplaats op onze website.

Interesse om deze informatie verder te bespreken? Neem gerust contact met ons op via Live chat 24/7. We staan altijd voor je klaar!

Veelgestelde Vragen

Waarom wordt er zo veel nadruk gelegd op automatische deuren in stedelijke gebieden?

De nadruk op automatische deuren komt voort uit de behoefte aan verhoogde toegankelijkheid en energie-efficiëntie in stedelijke gebouwen. Automatische deuren helpen energie te besparen door de warmte- of koellucht binnen te houden.

Wat zijn de onderhoudsvereisten voor automatische deuren?

Automatische deuren vereisen regelmatig onderhoud om optimaal te functioneren. Dit omvat het reinigen van sensoren, het controleren van de motoren en het smeren van bewegende onderdelen. Wil je meer weten over de specifieke onderhoudsvereisten? Kijk dan eens hier.

Kunnen automatische deuren worden aangepast aan specifieke behoeften?

Ja, automatische deuren kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften zoals toegankelijke ingangen voor rolstoelen of extra beveiligingsopties. Voor verdere details over hoe deze aanpassingen kunnen worden gedaan, bezoek deze link.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.