Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Wat is de verwachte groei van de markt voor automatische deuren?

Verwachting van de Marktgroei voor Automatische Deuren

De markt voor automatische deuren zit in een stroomversnelling. Steeds meer gebouwen worden uitgerust met innovatieve toegangssystemen die zowel gebruiksgemak als energie-efficiëntie bieden. Maar wat is precies de verwachte groei van deze markt?

Huidige Trends en Toekomstige Vooruitzichten

De vraag naar slimme gebouwen en energie-efficiënte oplossingen groeit met de dag. In lijn hiermee wordt verwacht dat de markt voor automatische deuren zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,5% van 2023 tot 2028. Dit percentage onderstreept de snel stijgende vraag naar dit soort oplossingen.

Technologische Innovaties

Met de technologische vooruitgang zien we steeds meer geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen op de markt verschijnen. Van automatische schuifdeuren tot elektronische deurbeslagen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je op onze website meer lezen over toepassingen als de GSM-module en elektronische deurbeslagen.

Markt Drivers

Een belangrijke factor die bijdraagt aan de groei van de markt is de toenemende aandacht voor veiligheid en gebruiksgemak. Consumenten en bedrijven geven de voorkeur aan automatische deuren omdat ze de toegang tot gebouwen eenvoudiger en veiliger maken. Bovendien helpt dit om energie te besparen, wat een groot pluspunt is in deze tijd van klimaatbewustzijn.

Regelgevingen en Normen

Het naleven van allerlei regelgevingen en normen is cruciaal voor de betrouwbaarheid en veiligheid van automatische deuren. Op onze website kun je lezen over de specifieke voorschriften die gelden voor verschillende soorten elektronische deurbeslagen en automatische schuifdeuren.

Conclusie

De markt voor automatische deuren heeft een veelbelovende toekomst. De combinatie van technologische verbeteringen, stijgende vraag naar slimme gebouwen en de noodzaak voor energie-efficiëntie vormt een sterke basis voor groei. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op via onze Live chat 24/7.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van automatische deuren?

Automatische deuren bieden gemak, veiligheid en energie-efficiëntie. Ze zijn vooral handig in stedelijke omgevingen en commerciële gebouwen.

Hoe lang gaan automatische deuren mee?

De levensduur van automatische deuren kan sterk variëren, maar gemiddeld gaat een deur 10 tot 15 jaar mee, afhankelijk van gebruik en onderhoud.

Zijn er specifieke regelgevingen voor automatische deuren?

Ja, automatische deuren moeten voldoen aan diverse veiligheids- en prestatieregelgevingen. Meer informatie hierover vind je hier.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.