Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Radar

Radartechnologie: de toekomst van deuren en installaties

Radartechnologie heeft de bediening van deuren en installaties getransformeerd. Deze geavanceerde systemen zijn uitgerust met radarsensoren die objecten in de omgeving kunnen detecteren. Dit biedt een aantal voordelen, waaronder:

  • Efficiëntie: Radarsystemen reageren op bewegingen en detecties in realtime, waardoor ze sneller en nauwkeuriger zijn dan traditionele automatische deuren of poorten.
  • Veiligheid: Door de aanwezigheid van personen of objecten te detecteren, voorkomen radarsystemen effectief dat deuren en installaties dichtklappen, wat het risico op beknelling aanzienlijk vermindert.

Veiligheidsvoordelen

Een van de meest essentiële voordelen van radartechnologie is de veiligheid. Door de aanwezigheid van personen of objecten te detecteren, voorkomen radarsystemen effectief dat deuren en installaties dichtklappen. Dit is van cruciaal belang, vooral in drukke of gevaarlijke omgevingen.

Flatscan

Flatscan: veilig en efficiënt toegangscontrolesysteem

De Flatscan is een geavanceerd en innovatief toegangscontrolesysteem dat de veiligheid en efficiëntie van deuren en poorten aanzienlijk verbetert. Het systeem maakt gebruik van LiDAR-technologie (Light Detection and Ranging) om objecten en bewegingen in real-time te detecteren. Dit maakt het bijzonder geschikt voor automatische schuifdeuren, draaideuren, rolluiken, en andere toepassingen waarbij een veilige doorgang van cruciaal belang is.

Wat de Flatscan onderscheidt

De Flatscan onderscheidt zich door zijn vermogen om een breed detectiegebied te bestrijken zonder fysieke aanraking. Hierdoor worden beknellingsrisico’s geminimaliseerd, wat resulteert in een hoger veiligheidsniveau voor gebruikers. Het systeem kan ook worden geprogrammeerd om te reageren op verschillende scenario’s, zoals het stoppen of omkeren van de deur wanneer een obstakel wordt gedetecteerd.

Draaicirkelbeveiligingen

Een essentiële veiligheidsmaatregel

Draaicirkelbeveiligingen zijn geavanceerde systemen die zijn ontworpen om de veiligheid van personen en voertuigen te waarborgen tijdens het gebruik van draaiende toegangsdeuren en poorten.

Hoe werkt het?

Draaicirkelbeveiligingen maken gebruik van een reeks sensoren en detectietechnologieën om een veilige doorgang te garanderen. Ze monitoren voortdurend de beweging en de omgeving rond de draaideur of poort. Zodra een obstakel wordt gedetecteerd, wordt de beweging onmiddellijk gestopt of omgekeerd om te voorkomen dat personen of objecten bekneld raken.