Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Wat zijn de maten van een knikarmscherm?

Alles wat je moet weten over de maten van knikarmschermen

Hé, heb je ooit nagedacht over het cool en comfortabel houden van je terras of tuin, zelfs op de heetste zomerdagen? Nou, knikarmschermen zijn de perfecte oplossing. Maar hoe kies je de juiste maat? Laten we het samen uitzoeken!

Waarom de maat ertoe doet

Voordat we duiken in de meest voorkomende maten, is het cruciaal om te begrijpen waarom de juiste maat zo belangrijk is. Een te klein scherm beschermt niet voldoende tegen de zon, terwijl een te groot scherm je ruimte kan overheersen. Maar wees niet bang, wij helpen je de perfecte maat te vinden!

De meest gangbare maat

Wist je dat de maten van knikarmschermen verschillen per locatie? Toch is er een maat die je het vaakst zult tegenkomen: schermen met een breedte van 4 meter. Deze maat is vaak ruim genoeg om een goede schaduwplek op je terras of in je tuin te bieden.

Andere factoren om te overwegen

Het kiezen van de juiste maat is meer dan alleen de breedte. Het is ook belangrijk om na te denken over de uitval, ofwel hoe ver het scherm uitstrekt. Ook de bevestigingsmogelijkheden en materiaalkeuze spelen een rol. Gelukkig zijn er experts beschikbaar bij ToDoors die je kunnen begeleiden bij elke stap. Zo ben je zeker van een perfect passend knikarmscherm dat aan al je wensen voldoet.

Tips voor onderhoud en service

Heb je al een knikarmscherm of denk je erover er een aan te schaffen? Fantastisch! Vergeet niet dat regelmatig onderhoud essentieel is om de levensduur van je scherm te verlengen. Check de automatische draaideuren en elektronische toegang secties op onze website voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten.

Conclusie

Of je nu zoekt naar zonwering voor je gezellige terras of een grote tuin, het vinden van de juiste maat knikarmscherm is belangrijk. Onthoud, de meest gangbare maat is 4 meter breed, maar er zijn tal van andere opties afhankelijk van je specifieke behoeften. Bij ToDoors staan we klaar om je te helpen de perfecte keuze te maken!

Heb je nog vragen of wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via Live chat 24/7. Wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

1. Kan ik een knikarmscherm op maat laten maken?
Zeker, bij ToDoors bieden we maatwerk oplossingen om aan al je wensen te voldoen.

2. Hoe lang gaat een knikarmscherm mee?
Met het juiste onderhoud en zorg kan je knikarmscherm vele jaren meegaan. Regelmatig onderhoud is de sleutel tot een lange levensduur.

3. Zijn er verschillende stoffen beschikbaar voor knikarmschermen?
Ja, er is een breed scala aan stoffen en materialen beschikbaar, elk met hun eigen voordelen en eigenschappen. Laat ons je helpen de beste keuze voor jouw situatie te maken.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.