Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Wat is de toename in klanttevredenheid gerapporteerd door retailers na het installeren van automatis

Wat zijn de voordelen van automatische deuren voor retailers?

Een slim besluit voor een betere klanttevredenheid

Het plaatsen van automatische deuren is een briljant idee voor winkels. Wat maakt deze deuren zo bijzonder? Het draait vooral om verbeterde toegankelijkheid en gebruiksgemak. Retailers hebben een stijging van 15-20% in klanttevredenheid gemeld nadat zij automatische deuren hebben geïnstalleerd. Dat is niet zomaar een klein verschil, toch? Deze deuren zorgen ervoor dat klanten zich welkom en waardig voelen, wat weer leidt tot een betere winkelervaring.

Toegankelijkheid: Een belangrijke factor

Denk je aan die momenten wanneer je naar de supermarkt gaat met je handen vol boodschappen? Automatische deuren zijn dan een uitkomst! Ze openen moeiteloos en zorgen ervoor dat iedereen, inclusief mensen met een beperking, gemakkelijk naar binnen kan. Geen worsteling meer met zware deuren! Meer weten over de technische details van automatische deuren? Bekijk dan dit handige artikel over automatische schuifdeuren.

Gebruiksgemak: Minder gedoe, meer genieten

Een tweede grote plus is het gebruiksgemak van automatische deuren. Ze voegen een vleugje gemak toe aan de winkelervaring. Je klanten hoeven niet meer te stoppen om de deur te openen; de deuren reageren automatisch op beweging. Dit gemak is een directe route naar tevredenheid. Meer weten over de voeringen van deuren? Lees dan meer over de veiligheidsaspecten van automatische schuifdeuren.

Duurzaamheid en energiebesparing

Automatische deuren kunnen ook bijdragen aan energiebesparing. Ze openen alleen wanneer dat nodig is en sluiten direct daarna weer, zodat er minder warmte of koele lucht verloren gaat. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Benieuwd of automatische deuren aan bepaalde regels moeten voldoen? Check hier de regelgeving.

Waarom retailers enthousiast zijn over automatische deuren

De installatie van automatische deuren is een trend die je niet wilt missen. De rapportages van retailers over een toename in klanttevredenheid van 15-20% spreken boekdelen. Het lijkt erop dat een kleine investering groot kan uitpakken. Uiteindelijk draait alles om het creëren van een prettige en toegankelijke winkelervaring voor je klanten. Dus, waarom wachten?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via Live chat 24/7. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Wat zijn de gemiddelde kosten van automatische deuren?
De kosten kunnen variëren afhankelijk van het type en de functies, maar gemiddeld liggen ze tussen de €2000 en €5000. Lees hier meer over de kosten van automatische deuren.

2. Zijn automatische deuren veilig?
Ja, automatische deuren zijn voorzien van sensoren en veiligheidsmechanismen om ongelukken te voorkomen. Ontdek meer over de veiligheden van automatische deuren.

3. Kunnen automatische deuren aangepast worden aan specifieke behoeften?
Absoluut! Ze kunnen worden aangepast voor verschillende toepassingen en toegankelijkheidseisen. Lees meer over aanpassingsopties hier.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure.

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.