Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoe groot is de markt voor automatische deuren wereldwijd?

De Stijgende Belangstelling Voor Automatische Deuren

De markt voor automatische deuren groeit aanzienlijk. De vraag naar gemak en veiligheid in zowel residentiële als commerciële gebouwen is een belangrijke drijfveer achter deze groei.

Huidige Marktwaarden En Groei

Volgens recente schattingen werd de wereldwijde markt voor automatische deuren in 2023 op ongeveer $18 miljard geschat. Verwacht wordt dat deze markt met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7% zal groeien tot 2028. Deze groei wordt gestimuleerd door technologische vooruitgang en de toenemende behoefte aan contactloze toegangssystemen.

Technologische Vooruitgang En Innovaties

De technologische vooruitgang op het gebied van sensoren en GSM-modules heeft de markt voor automatische deuren een aanzienlijke boost gegeven. Wilt u meer weten over de toepassingen en voordelen van een GSM-module? Deze innovaties dragen bij aan de functionaliteit en veiligheid van automatische deuren.

Voordelen Van Automatische Deuren

Automatische deuren bieden tal van voordelen. Ze verminderen energieverbruik door efficiënte temperatuurregeling en verbeteren de toegankelijkheid van gebouwen. Daarnaast zijn er verschillende soorten sensoren beschikbaar om de veiligheid en de werking van automatische deuren te optimaliseren. Lees meer over de voordelen van pulsgevers op onze website.

Onderhoud En Regelgeving

Net zoals andere elektronische systemen, vereisen automatische deuren regelmatig onderhoud om hun prestaties en veiligheid te waarborgen. Wilt u weten welke onderhoudsvereisten van toepassing zijn? Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de wettelijke voorschriften en regelgeving voor de installatie en het gebruik van automatische deuren.

De Toekomstige Vooruitzichten

Met de voortdurende ontwikkelingen en de groeiende vraag naar geavanceerde toegangssystemen, wordt verwacht dat de markt voor automatische deuren in de toekomst nog verder zal uitbreiden. Dit biedt kansen voor bedrijven die willen investeren in innovatieve beveiligings- en toegangstechnologieën.

Conclusie

Samenvattend, de markt voor automatische deuren is volop in ontwikkeling vanwege de toenemende vraag naar veiligheid en gemak. Met constante technologische vooruitgang en een groeiende marktwaarde, blijft dit een sector om in de gaten te houden.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze automatische deuren? Neem dan contact via Live chat 24/7 met ons op!

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is het huidige marktaandeel van automatische deuren?

Het huidige marktaandeel van automatische deuren wordt geschat op ongeveer $18 miljard in 2023.

Welke technologieën drijven de groei van de markt?

Innovaties in sensoren en GSM-modules zijn enkele van de technologieën die de marktgroei stimuleren.

Hoe groot is de verwachte marktgroei tot 2028?

De markt voor automatische deuren wordt naar verwachting met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7% tot 2028 groeien.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.