Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Wat moet ik doen als mijn FAAC automatische deuren een storing vertonen?

Probleemoplossing voor Storingen aan FAAC Automatische Deuren

Ervaar je een storing met je FAAC automatische deuren? Geen paniek! Wij hebben een eenvoudige gids samengesteld om je te helpen bij het diagnosticeren en oplossen van veelvoorkomende problemen. Een correct functionerende automatische deur is essentieel voor het gemak en de veiligheid van je pand. Lees verder voor tips en trucs voor het oplossen van storingen.

Het Eerste Contact: wij staan voor je klaar

Wanneer je een probleem ontdekt met je automatische deuren, is het eerste wat je kunt doen contact met ons opnemen. Een snelle belletje kan wonderen doen. “U kunt ons telefonisch bereiken. Wij proberen dan de storing telefonisch op te lossen”. Ons team van experts staat klaar om je stap voor stap door het proces te leiden. Integratie met beveiligingssystemen is soms complex, maar we hebben de expertise in huis.

Veelvoorkomende Problemen en Zelfdiagnose

Voordat onze technici ter plaatse komen, zijn er een aantal stappen die je zelf kunt ondernemen voor een eerste diagnose. In veel gevallen is een eenvoudige reset van het systeem voldoende om de functionaliteit te herstellen. Controleer ook of er geen zichtbare obstakels de werking beïnvloeden. Informatie over automatische schuifdeuren kan helpen bij het begrijpen van hun werking.

Wanneer de Expertise ter plaatse Nodig is

“Als dat niet lukt, komen wij langs en lossen wij het op!”. Soms zijn er problemen die alleen opgelost kunnen worden door een professional. Ons team is uitgerust met de juiste tools en kennis om elk probleem aan te pakken. Of het nu gaat om een mechanisch defect of een probleem met de software, wij staan voor je klaar.

Preventief Onderhoud: Voorkom Toekomstige Storingen

Naast interventie bij storingen bieden we ook onderhoudsdiensten aan. Regelmatig onderhoud kan veelvoorkomende problemen voorkomen en de levensduur van je automatische deuren aanzienlijk verlengen. Wij adviseren graag over de beste praktijken voor onderhoud.

Een storing is nooit welkom, maar met onze tips en professionele hulp ben je goed voorbereid op elk scenario. Heb je te maken met een storing of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op via Live chat 24/7. Wij staan altijd klaar om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt.

Veelgestelde Vragen

Kan ik eenvoudige storingen zelf oplossen?
Ja, sommige storingen kun je zelf oplossen, zoals een reset van het systeem of het verwijderen van obstakels. Bij twijfel is het echter altijd beter om contact op te nemen met professionele hulp.

Hoe vaak hebben automatische deuren onderhoud nodig?
Dat hangt af van het gebruik en de omgevingsfactoren. Wij adviseren minimaal eens per jaar een onderhoudscontrole.

Wat moet ik doen als de deur niet meer reageert?
Controleer eerst of er stroomtoevoer is en probeer een reset. Als de deur nog steeds niet reageert, neem dan contact met ons op voor professionele hulp.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.