Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoe lang gaat een automatische draaideur gemiddeld mee?

Alles wat je moet weten over de levensduur van een automatische draaideur

Heb je je ooit afgevraagd hoe lang een automatische draaideur eigenlijk meegaat? Het is een vraag die veel gebouwbeheerders en eigenaren zich stellen, vooral omdat deze deuren een essentieel onderdeel zijn van de dagelijkse bedrijfsvoering. Laten we eens duiken in de factoren die de levensduur van deze handige deuren beïnvloeden.

De invloed van merk en materiaalkwaliteit

Net zoals bij veel andere producten, speelt het merk een belangrijke rol in de duurzaamheid van een automatische draaideur. Kies je voor een merk met een reputatie voor kwaliteit, dan kun je rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid. Bovendien zorgt het gebruik van hoogwaardige materialen ervoor dat de deur bestand is tegen de dagelijkse slijtage.

Het belang van onderhoud en frequent gebruik

Regelmatig onderhoud is cruciaal om je automatische draaideur in topconditie te houden. Door professionele controles en reparaties uit te voeren, voorkom je veelvoorkomende problemen die zich kunnen voordoen. Bovendien heeft de frequentie van gebruik een directe invloed op de levensduur; hoe vaker de deur wordt gebruikt, hoe sneller er slijtage kan optreden. Echter, met het juiste onderhoud kan een draaideur bij normaal gebruik tussen de 10 tot 15 jaar mee gaan.

Wil je meer weten over de verzorging van jouw automatische draaideur?

Bezoek onze servicepagina voor meer informatie over hoe je het beste omgaat met je draaideur en hoe je deze in optimale staat houdt.

Conclusie

Kortom, de levensduur van een automatische draaideur hangt af van verschillende factoren, waaronder het merk, kwaliteit van de materialen, onderhoud en hoe frequent de deur wordt gebruikt. Met de juiste zorg en aandacht kun je ervoor zorgen dat jouw draaideur jarenlang probleemloos blijft functioneren. Heb je vragen of heb je hulp nodig met jouw draaideur? Voel je vrij om contact met ons op te nemen via onze live chat 24/7.

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf onderhoud uitvoeren aan een automatische draaideur?

Ja, er zijn basis zaken die je zelf kunt doen, zoals het schoonhouden van de sensoren en het verwijderen van obstakels. Voor grondig onderhoud is het echter aan te raden een professional in te schakelen.

Wat moet ik doen als mijn draaideur niet meer goed werkt?

Neem contact op met een gespecialiseerd bedrijf in automatische deuren. Zij kunnen je helpen de problemen te diagnosticeren en te verhelpen.

Waar kan ik meer informatie vinden over automatische draaideuren?

Op onze website vind je veel nuttige informatie over automatische draaideuren en gerelateerde diensten. Bezoek onze pagina voor meer details.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.