Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van bedrijven heeft een tagsysteem geïntegreerd met hun toegangscontrole?

Het Belang van Een Tagsysteem in Toegangscontrole

Met de groeiende behoefte aan beveiliging overwegen steeds meer bedrijven hun toegangscontrolesystemen te updaten. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door een tagsysteem te integreren. Wist je dat ongeveer 60% van de bedrijven al een tagsysteem heeft geïntegreerd met hun toegangscontrole? Dit aantal wordt verwacht te stijgen naar 70% tegen 2025.

Waarom Kiezen Bedrijven Voor Tagsystemen?

Tagsystemen bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele toegangscontrolemethoden. Ze zijn niet alleen veiliger, maar ook veel handiger in gebruik. Met een simpel kaartje of een sleutelhanger krijgen medewerkers snel en eenvoudig toegang tot het gebouw. Bovendien kunnen tagsystemen eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande beveiligingssystemen, zoals elektronische deurbeslagen. Meer weten over hoe elektronische deurbeslagen werken? Bekijk het hier.

De Voordelen van Tagsystemen

Een van de grootste pluspunten van tagsystemen is de mogelijkheid om toegang te verlenen of te ontzeggen met slechts een paar klikken. Dit maakt het beheer van toegangsrechten veel efficiënter. Daarnaast is het risico op verlies of diefstal van sleutels aanzienlijk kleiner, aangezien tags gemakkelijk te deactiveren zijn.

Security in de Toekomst

Met de vooruitgang in technologie en de toenemende behoefte aan beveiliging, worden tagsystemen steeds geavanceerder en veelzijdiger. Bedrijven passen zich aan aan nieuwe eisen op het gebied van veiligheid en regelgeving. Wist je dat er ook strikte regels zijn waaraan tagsystemen moeten voldoen? Lees meer over deze regels hier.

Implementatie en Onderhoud

Het implementeren van een tagsysteem is een investering die zich snel terugbetaalt door de verhoogde veiligheid en efficiëntie. Bovendien is het onderhoud van deze systemen minimaal, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over frequente storingen of dure reparaties. Ontdek welke soorten tagsystemen beschikbaar zijn en wat de kosten zijn voor implementatie hier.

Conclusie

Het integreren van een tagsysteem met toegangscontrole is een verstandige zet voor elk bedrijf dat waarde hecht aan veiligheid en efficiëntie. Met de verwachte stijging in het gebruik van tagsystemen tegen 2025 is het nu de perfecte tijd om te overwegen hoe deze technologie je bedrijf ten goede kan komen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact via Live chat 24/7 https://todoors.nl

FAQs

Hoe werkt een tagsysteem?

Een tagsysteem werkt met RFID-technologie waarbij een tag wordt gescand door een lezer. Deze lezer geeft vervolgens toegang of weigert dit op basis van de ingestelde toegangsrechten.

Is een tagsysteem gemakkelijk te installeren?

Ja, een tagsysteem kan relatief eenvoudig worden geïnstalleerd en geïntegreerd met bestaande toegangscontrole- en beveiligingssystemen.

Wat zijn de voordelen van een tagsysteem ten opzichte van traditionele sleutels?

Tag systemen bieden een hoger beveiligingsniveau, eenvoudiger beheer van toegangsrechten en minder risico op verlies of diefstal in vergelijking met traditionele sleutels.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.