Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van de nieuwe commerciële gebouwen in Europa heeft in 2024 automatische schuifdeuren

De Opkomst van Automatische Schuifdeuren in Europa

Automatische schuifdeuren zijn steeds populairder geworden in Europa, vooral in commerciële gebouwen. Deze trend is aan het versnellen en zal naar verwachting in 2024 nog verder groeien. Maar wat veroorzaakt deze toename precies?

Waarom Kiezen Gebouwen voor Automatische Schuifdeuren?

De aantrekkingskracht van automatische schuifdeuren ligt vooral in hun efficiëntie en gebruiksgemak. Naar schatting zal ongeveer 60-70% van de nieuwe commerciële gebouwen in Europa in 2024 automatische schuifdeuren geïnstalleerd hebben. Dit komt doordat ze ideaal zijn voor drukke omgevingen zoals winkelcentra en ziekenhuizen.

Het gemak waarmee mensen een gebouw kunnen betreden zonder deuren fysiek te openen, verbetert de doorstroming en verhoogt de toegankelijkheid. Lees meer over automatische schuifdeuren en hun voordelen.

Technologische Innovaties en Reglementen

Door de vooruitgang in technologie bieden automatische schuifdeuren meer veiligheids- en energiebesparende functies dan ooit tevoren. Denk aan sensoren die nauwkeurige detectie bieden en de mogelijkheid om ingesloten te worden in bestaande beveiligingssystemen. Meer toepassingen van automatische schuifdeuren. Daarnaast zijn er specifieke wet- en regelgeving waaraan deze deuren moeten voldoen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Wil je weten hoe sensoren werken in automatische schuifdeuren? Klik hier om meer te lezen.

Efficiency en Milieuvriendelijke Voordelen

Naast de praktische voordelen, bieden automatische schuifdeuren ook milieuvriendelijke voordelen. Ze helpen energie te besparen door het minimaliseren van warmteverlies en tocht. Dit is vooral belangrijk in klimaatgevoelige omgevingen zoals kantoren en winkels. Lees hier meer over de energiezuinigheid van automatische schuifdeuren.

Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over de prijzen of onderhoud van automatische schuifdeuren, bezoek dan onze relevante pagina’s. Bekijk de prijzen van onze automatische schuifdeuren.

Concluderend, de opkomst van automatische schuifdeuren in nieuwe commerciële gebouwen is niet alleen een trend, maar een noodzakelijke ontwikkeling in moderne bouwpraktijken. Deze deuren verbeteren de toegankelijkheid, verhogen de efficiëntie en dragen bij aan milieubewustzijn. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op via onze live chat!

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de voordelen van automatische schuifdeuren?

Automatische schuifdeuren bieden gebruiksgemak, betere toegankelijkheid en energiebesparing. Ze verbeteren de doorstroming van mensen en zijn ideaal voor drukke commerciële omgevingen.

Zijn automatische schuifdeuren gemakkelijk te installeren?

Ja, de meeste moderne schuifdeursystemen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en integratie met bestaande structuren. Voor advies over de beste installatiepraktijken, klik hier.

Hoeveel kosten automatische schuifdeuren?

De kosten van automatische schuifdeuren kunnen variëren afhankelijk van het merk, de functies en de installatievereisten. Voor een gedetailleerde prijslijst, bekijk onze prijspagina.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.