Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van de nieuwe commerciële gebouwen in Europa is uitgerust met automatische draaideurAutomatische Draaideuren in Nieuwe Commerciële Gebouwen in Europa

De Toename van Automatische Draaideuren in Europa

De laatste jaren zien we een stijgende trend in het gebruik van automatische draaideuren in nieuwe commerciële gebouwen in Europa. Maar wat is de reden achter deze groeiende populariteit? Laten we dit eens van dichterbij bekijken.

Waarom Kiezen Voor Automatische Draaideuren?

Ongeveer 40% van de nieuwe commerciële gebouwen in Europa is uitgerust met automatische draaideuren. Dit komt vooral door de focus op toegankelijkheid en energie-efficiëntie. Automatische deuren bieden een gemakkelijke toegang voor iedereen, inclusief mensen met een beperking. Bovendien helpen ze de energiekosten te verlagen door warmteverlies te verminderen.

De Voordelen van Energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie is een belangrijke overweging voor veel bedrijven. Energie besparen is immers niet alleen goed voor het milieu, maar het helpt ook om de operationele kosten te verlagen. Automatische draaideuren gaan automatisch dicht, waardoor warmte en koele lucht binnen blijft en de efficiëntie van HVAC-systemen verbetert.

Gemak en Toegankelijkheid

Naast energie-efficiëntie speelt toegankelijkheid een cruciale rol. Automatische draaideuren bieden een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid. Voor mensen met een handicap, ouders met kinderwagens, en personeel met volle handen, biedt een automatische deur eenvoudigweg uitkomst.

Integratie Met Moderne Beveiligingssystemen

Moderne commerciële gebouwen zijn vaak uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen. Gelukkig kunnen automatische draaideuren naadloos worden geïntegreerd met deze systemen. Dit vergroot de beveiliging van het pand zonder afbreuk te doen aan het gemak.

Wat Zijn De Andere Voordelen?

Automatische draaideuren zijn niet alleen handig en energiezuinig, maar kunnen ook bijdragen aan een professionele en moderne uitstraling van een gebouw. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en hebben een lange levensduur, wat ze tot een kosteneffectieve keuze maakt voor veel bedrijven.

Conclusie

Het valt niet te ontkennen dat automatische draaideuren een waardevolle toevoeging zijn voor nieuwe commerciële gebouwen in Europa. Met hun combinatie van toegankelijkheid, energie-efficiëntie en integratiemogelijkheden met bestaande systemen, zijn ze een slimme keuze voor elk modern gebouw.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via Live chat 24/7.

FAQ

Hoeveel procent van de nieuwe commerciële gebouwen in Europa heeft automatische draaideuren?
Ongeveer 40% van de nieuwe commerciële gebouwen in Europa is uitgerust met automatische draaideuren.

Kunnen automatische draaideuren energie besparen?
Ja, automatische draaideuren verminderen warmteverlies en verbeteren de energie-efficiëntie van het gebouw.

Zijn automatische draaideuren geschikt voor mensen met een beperking?
Absoluut, ze bieden gemakkelijke toegang en verhogen de toegankelijkheid voor iedereen.Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.