Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van luchthavens wereldwijd maakt gebruik van automatische draaideuren?

Automatische Draaideuren: Een Blik op Luchthavens Wereldwijd

Automatische draaideuren zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van moderne luchthavens. Een interessante statistiek is dat ongeveer 55% van de luchthavens wereldwijd gebruik maakt van automatische draaideuren. Maar waarom zijn deze deuren zo populair bij luchthavenfaciliteiten? Laten we dat eens nader bekijken.

Wat Zijn Automatische Draaideuren?

Automatische draaideuren zijn, zoals de naam al aangeeft, deuren die automatisch draaien dankzij een ingebouwd mechanisme. Ze bieden een efficiënte manier om voetgangersstromen te reguleren en tegelijkertijd de energie-efficiëntie te verbeteren. Dit type deur is vooral handig op drukke plaatsen zoals luchthavens, waar een constante stroom van passagiers is.

De Voordelen van Automatische Draaideuren

Waarom zweren zoveel luchthavens bij deze deuren? Het antwoord ligt in de vele voordelen die ze bieden. Ten eerste, door automatische draaideuren te gebruiken, kunnen luchthavens de passagiers efficiënter door beveiligingscontroles en naar gates leiden. Dit vermindert wachttijden en verhoogt de algehele passagierservaring.

Bovendien zijn automatische draaideuren vaak voorzien van geavanceerde sensoren die ervoor zorgen dat ze openen en sluiten op het juiste moment, waardoor de kans op ongelukken kleiner wordt. Wil je meer weten over de verschillende soorten sensoren en hoe ze werken? Kijk dan eens op deze pagina.

Energie-Efficiëntie en Veiligheid

Een grote reden waarom automatische draaideuren populair zijn, is hun bijdrage aan energie-efficiëntie. Deze deuren helpen energieverlies te minimaliseren door gecontroleerde toegang, waardoor de temperaturen binnen luchthaventerminals beter geregeld kunnen worden. Hier lees je meer over hoe automatische systemen bijdragen aan energiebesparing.

Veiligheid is natuurlijk ook een belangrijk aspect. Automatische draaideuren zijn ontworpen met het oog op veiligheid en zijn vaak voorzien van noodstopfuncties. Dit zorgt ervoor dat passagiers altijd veilig kunnen passeren, zelfs in drukke situaties.

De Toekomst van Automatische Draaideuren op Luchthavens

Met de voortdurende technologische vooruitgang is het waarschijnlijk dat het percentage luchthavens dat gebruik maakt van automatische draaideuren alleen maar zal toenemen. Innovaties zoals geavanceerde toegangssystemen en verbeterde detectietechnologieën zullen deze deuren nog efficiënter en veiliger maken.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure.

Heb je vragen over automatische draaideuren op luchthavens, of wil je meer weten over onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op via onze 24/7 live chat.

FAQ

Zijn automatische draaideuren energiezuinig?

Ja, automatische draaideuren helpen de energie-efficiëntie te verbeteren door temperatuurverlies binnen een gebouw te minimaliseren. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor drukke plaatsen zoals luchthavens.

Bieden automatische draaideuren ook veiligheidsvoordelen?

Absoluut. Deze deuren zijn voorzien van geavanceerde sensoren en noodstopfuncties om de veiligheid van passagiers te waarborgen.

Kunnen automatische draaideuren worden aangepast voor specifieke behoeften?

Ja, automatische draaideuren kunnen aangepast worden om te voldoen aan specifieke behoeften, zoals toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.