Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Wat is de gemiddelde kostenbesparing in energierekening voor gebouwen met automatische schuifdeuren?

Hoe Automatische Schuifdeuren Energiekosten Verlagen

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel je kunt besparen op energiekosten door automatische schuifdeuren te gebruiken? Gebouwen met deze slimme deuren kunnen jaarlijks gemiddeld 10-15% besparen op hun energierekening door verbeterde isolatie en efficiënter klimaatbeheer. Maar hoe werkt dit precies? Laten we dat uitzoeken!

Verbeterde Isolatie door Automatische Schuifdeuren

Een van de belangrijkste voordelen van automatische schuifdeuren is hun vermogen om de warmte binnen te houden en de kou buiten. Door de naadloze sluiting van deze deuren, vermindert je de kans op tocht. Dit betekent dat je minder hoeft te verwarmen in de winter en minder hoeft te koelen in de zomer. Dit mechanisme is een groot voordeel voor gebouwen, vooral in gebieden met extreme weersomstandigheden.

Efficiënter Klimaatbeheer

Nog een manier waarop automatische schuifdeuren bijdragen aan energiebesparing, is door efficiënter klimaatbeheer. De deuren openen en sluiten alleen wanneer dat nodig is, wat betekent dat minder energie verloren gaat wanneer mensen het gebouw binnengaan of verlaten. Dit is vooral nuttig bij drukbezochte locaties zoals winkelcentra of kantoorgebouwen.

Economisch en Milieuvriendelijk

Naast de directe besparingen op de energierekening, bieden automatische schuifdeuren ook economische en milieuvriendelijke voordelen. Minder energieverbruik betekent lagere CO2-uitstoot, wat een positieve impact heeft op het milieu. Daarnaast kan het hebben van energiezuinige installaties zoals deze deuren leiden tot belastingvoordelen of subsidies.

Andere Technische Oplossingen

Naast het installeren van automatische schuifdeuren, kan je ook overwegen om technologieën zoals GSM-modules en verschillende sensoren te integreren voor een nog efficiënter energiesysteem. Deze technologieën kunnen helpen bij het verder automatiseren en optimaliseren van het klimaatbeheer in je gebouw.

Conclusie: Een Slimme Investering

Dus, door te investeren in automatische schuifdeuren, kan je niet alleen je energiekosten verlagen maar ook bijdragen aan een duurzamer milieu. Dit maakt het een slimme investering voor elk modern gebouw. Voor meer informatie of een vrijblijvende consultatie, neem contact via Live chat 24/7 met ons op. We horen graag van je!

FAQs

Hoeveel kan ik besparen met automatische schuifdeuren?
Je kunt jaarlijks gemiddeld 10-15% besparen op jouw energierekening.

Zijn er subsidies beschikbaar voor energiezuinige deuren?
Ja, in veel gevallen zijn er belastingvoordelen of subsidies beschikbaar voor energiezuinige installaties.

Hoe lang gaan automatische schuifdeuren mee?
De levensduur varieert, maar gemiddeld gaan ze vele jaren mee bij goed onderhoud.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.