Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Hoeveel stijging is er in de verkoop van automatische schuifdeuren sinds 2020?

De explosieve groei van de verkoop van automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren zijn een steeds populairder item geworden, vooral sinds de gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Vraag jij je af hoe deze trend zich heeft ontwikkeld? Laten we eens dieper in deze fascinerende markt duiken.

Redenen achter de groei van automatische schuifdeuren

Sinds 2020 is er een opmerkelijke stijging van 12% per jaar in de verkoop van automatische schuifdeuren. Deze toename kan grotendeels worden toegeschreven aan de groeiende behoefte aan contactloze oplossingen in de nasleep van de COVID-19-pandemie. Mensen en bedrijven zoeken naar manieren om de verspreiding van virussen te minimaliseren, en automatische deuren bieden een perfecte oplossing.

Technologische vooruitgang en toepassingen

Naast de pandemie hebben technologische vooruitgangen de betrouwbaarheid en toegankelijkheid van automatische schuifdeuren verbeterd. Moderne sensoren en pulsgevers zorgen ervoor dat deze deuren efficiënter en veiliger werken. Wil je meer weten over het gebruik van pulsgevers? Bezoek dan onze pagina over waar pulsgevers voor worden gebruikt.

Voordelen voor bedrijven en instellingen

Automatische schuifdeuren bieden tal van voordelen voor bedrijven en instellingen. Ze verbeteren niet alleen de toegankelijkheid voor mensen met een beperking, maar ze dragen ook bij aan energie-efficiëntie door warmte binnen te houden en koude lucht buiten te houden. Voor meer informatie over de energie-efficiëntie van deze deuren, bekijk onze energiezuinige automatische schuifdeuren.

De toekomst van automatische schuifdeuren

Gezien de trends en de continue vraag naar veilige, efficiënte toegangsmethoden, kunnen we verwachten dat de populariteit van automatische schuifdeuren blijft groeien. Bedrijven erkennen steeds meer de waarde van deze technologie, niet alleen vanuit operationeel oogpunt maar ook als marketinginstrument om te laten zien dat ze voorop lopen met innovaties.

Ben je benieuwd naar oplossingen voor jouw bedrijf? Je kunt contact opnemen via onze Live chat 24/7.

Conclusie

In de huidige tijd waar veiligheid en hygiëne vooropstaan, bieden automatische schuifdeuren een uitstekende oplossing. De trend van stijgende verkopen sinds 2020 laat duidelijk zien dat deze technologie hier is om te blijven. Of je nu geïnteresseerd bent in de voordelen, de technologische verfijningen, of gewoon op zoek bent naar praktische oplossingen, automatische schuifdeuren zijn een waardevolle investering voor de toekomst.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom zijn automatische schuifdeuren populairder na de COVID-19-pandemie?

Veel bedrijven en instellingen geven prioriteit aan contactloze oplossingen om de verspreiding van virussen te minimaliseren.

Wat zijn de voordelen van automatische schuifdeuren?

Ze verbeteren de toegankelijkheid, besparen energie en verhogen de veiligheids- en hygiënenormen.

Zijn er specifieke regelgeving voor het gebruik van automatische schuifdeuren?

Ja, automatische schuifdeuren moeten voldoen aan verschillende wettelijke voorschriften om de veiligheid en efficiëntie te waarborgen. Bezoek onze pagina over regelgevingen voor automatische schuifdeuren voor meer details.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure helemaal onderaan.

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.