Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel voetgangers kunnen automatische draaideuren per minuut verwerken?Hoeveel voetgangers kunnen automatische draaideuren per minuut verwerken?

De Efficiëntie van Automatische Draaideuren

Wanneer je een druk gebouw binnenloopt, zoals een winkelcentrum of kantoor, is de kans groot dat je door een automatische draaideur gaat. Maar hoeveel voetgangers kunnen deze deuren daadwerkelijk per minuut verwerken? Dit is een belangrijke vraag, vooral bij gebouwen met veel voetgangersverkeer.

Verwerkingscapaciteit van Automatische Draaideuren

Automatische draaideuren zijn ontworpen om efficiënt te functioneren en grote mensenstromen te managen. De capaciteit varieert afhankelijk van het model en de deurdiameter. Over het algemeen kunnen deze deuren 20 tot 30 voetgangers per minuut verwerken. Dit maakt ze ideaal voor drukke omgevingen waar snelle doorflow essentieel is.

Factoren die de Verwerking Beïnvloeden

Verschillende factoren kunnen de verwerkingscapaciteit van een automatische draaideur beïnvloeden. Deuren met een grotere diameter kunnen over het algemeen meer mensen bevatten en daardoor sneller verwerken. Daarnaast spelen technisch geavanceerde modellen met sensoren en snellere rotatiesnelheden ook een rol. Meer informatie over de soorten sensoren die worden gebruikt, vind je hier.

Voordelen van Automatische Draaideuren

Automatische draaideuren bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten deuren. Ze zijn niet alleen efficiënt, maar ook energiezuinig doordat ze beter isoleren. Dit helpt om verwarmings- en koelingskosten te verminderen. Wil je meer weten over de energiebesparende aspecten van automatische deuren, bekijk dan dit artikel.

Geschikt voor Diverse Gebouwen

Deze deuren kunnen worden aangepast aan verschillende soorten gebouwen, van commerciële instellingen tot ziekenhuizen. Ze zijn flexibel en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of functionaliteit. Voor specifieke toepassingen en installatievereisten, kijk hier.

Conclusie

Automatische draaideuren zijn een essentiële component in moderne gebouwen met veel voetgangersverkeer. Met een verwerkingscapaciteit van 20 tot 30 voetgangers per minuut, afhankelijk van het model en de deurdiameter, bieden ze de perfecte balans tussen efficiëntie en functionaliteit. Als je vragen hebt over deze technologie of verdere informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op via Live chat 24/7. We staan altijd klaar om je te helpen!

Veelgestelde Vragen

  • Hoe lang gaat een automatische draaideur gemiddeld mee?
    De levensduur van een automatische draaideur kan variëren, maar met goed onderhoud kan hij vele jaren meegaan. Bekijk de onderhoudsvereisten hier.
  • Kunnen automatische draaideuren worden aangepast aan specifieke behoeften?
    Ja, deze deuren kunnen worden aangepast aan diverse behoeften zoals toegankelijkheid en veiligheid. Meer info vind je hier.
  • Wat zijn de prijzen van draaideurautomaten?
    De prijzen variëren afhankelijk van het model en de specificaties. Voor een indicatie van de prijzen, kijk hier.Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.