Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Wat is het gemiddelde aantal doorgangen per jaar voor een automatische draaideur in een druk commerc

De verborgen frequentie van automatische draaideuren

Automatische draaideuren zijn een gemeengoed in veel drukke commerciële gebouwen. Ze bieden niet alleen gemak, maar ook efficiëntie en veiligheid voor zowel klanten als werknemers. Maar heb je je ooit afgevraagd wat het gemiddelde aantal doorgangen per jaar is voor deze handige deuren? In dit artikel duiken we diep in de verborgen wereld van automatische draaideuren en ontdekken we alle fascinerende feiten eromheen.

Automatische draaideuren in commerciële gebouwen

Automatische draaideuren zijn ontworpen om een behoorlijke hoeveelheid verkeer te verwerken. In een druk commercieel gebouw kunnen deze deuren tot wel honderden duizenden doorgangen per jaar zien. Denk eens na: elke klant, leverancier of werknemer die naar binnen of buiten gaat, draagt bij aan dit indrukwekkende aantal. Volgens schattingen varieert het gemiddelde aantal doorgangen per jaar voor een automatische draaideur in een druk commercieel gebouw van 500.000 tot 1.000.000 doorgangen!

Onderhoud en duurzaamheid

Met zoveel doorgangen is het cruciaal dat deze deuren goed onderhouden worden. Regelmatig onderhoud helpt om de levensduur van de deur te verlengen en om storingen te voorkomen. Voor meer informatie over onderhoudsvereisten voor automatische draaideuren kun je een kijkje nemen op onze specifieke pagina over onderhoud. Hier vind je alles wat je moet weten over het onderhouden van je automatische deur, zodat deze altijd soepel blijft draaien.

Sensoren en veiligheid

Om te zorgen voor een vlotte en veilige doorgang, maken automatische draaideuren gebruik van diverse sensoren. Deze sensoren detecteren wanneer iemand nadert en activeren de deur automatisch. Hierdoor wordt de kans op ongelukken drastisch verminderd. De verschillende soorten sensoren die gebruikt worden in automatische draaideuren vind je op onze pagina over sensoren. Deze technologie speelt een sleutelrol in het dagelijks functioneren en de veiligheid van de deur.

Kosten en energie-efficiëntie

Het installeren en onderhouden van automatische draaideuren brengt natuurlijk enige kosten met zich mee. Wil je weten wat de prijzen zijn van draaideurautomaten? Bezoek dan onze prijspagina voor een gedetailleerd overzicht. Daarnaast zijn automatische draaideuren vaak energiezuiniger dan handmatige deuren, wat op de lange termijn kan bijdragen aan lagere energiekosten voor het gebouw.

Ben je benieuwd naar deze slimme deuren? Wil je meer weten over de voordelen van automatische draaideuren of heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via Live chat 24/7!

Conclusie

Automatische draaideuren zijn een onmisbare investering voor drukke commerciële gebouwen. Met tot wel een miljoen doorgangen per jaar, spelen ze een centrale rol in het gemak en de veiligheid van je pand. Regelmatig onderhoud en het gebruik van hoogwaardige sensoren zorgen ervoor dat deze deuren betrouwbaar en veilig blijven functioneren. Ben je klaar om de volgende stap te zetten en wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Hoe vaak moet een automatische draaideur worden onderhouden?
Regelmatig onderhoud is cruciaal. Afhankelijk van het gebruik, wordt aangeraden om de deur minstens twee keer per jaar te laten nakijken.

2. Welke soorten sensoren worden gebruikt in automatische draaideuren?
Er worden verschillende soorten sensoren gebruikt, waaronder bewegingssensoren en aanwezigheidssensoren. Bekijk onze sensorpagina voor meer informatie.

3. Wat zijn de kosten van een automatische draaideur?
De kosten variëren afhankelijk van het type en de kenmerken van de deur. Voor meer details kun je terecht op onze prijspagina.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.