Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van commerciële gebouwen in Noord-Amerika gebruikt momenteel automatische deuren?

Automatische Deuren: Een Blik op het Huidige Gebruik in Noord-Amerika

De Toename van Automatische Deuren in Bedrijfsgebouwen

Automatische deuren zijn tegenwoordig een gewone verschijning in commerciële gebouwen. Ze bieden gemak, verbetering van de toegankelijkheid en energie-efficiëntie. In Noord-Amerika gebruikt ongeveer 65% van de commerciële gebouwen momenteel automatische deuren. Dit percentage wordt verwacht te stijgen naar 75% tegen 2026.

Voordelen van Automatische Deuren

Waarom kiezen zoveel bedrijven voor automatische deuren? Allereerst bieden deze deuren een ongekend gemak voor zowel klanten als werknemers. Denk bijvoorbeeld aan mensen met bagage of mensen met een beperking. Automatische deuren zorgen ervoor dat iedereen eenvoudig toegang heeft.

Bovendien dragen automatische deuren bij aan energiebesparing. Ze blijven automatisch gesloten, waardoor de binnenomgeving beter geïsoleerd blijft. Meer informatie over de voordelen van automatische deuren kun je hier vinden.

Trending Technologische Integraties

Met de vooruitgang in technologie zien we steeds meer integraties van automatische deuren met beveiligingssystemen. Denk hierbij aan het gebruik van sensoren, zoals verschillende soorten sensoren en elektronische deurbeslagen, die de efficiëntie en veiligheid van deze deuren verder verbeteren.

Onderhoud en Regelgeving

Net als bij andere elektronische systemen, hebben automatische deuren regelmatig onderhoud nodig om optimaal te functioneren. Dit omvat het inspecteren en schoonmaken van sensoren en het smeren van bewegende onderdelen. Meer over onderhoud kun je op onze website vinden.

Daarnaast is het van belang te weten dat er specifieke regels en voorschriften zijn waar automatische deuren aan moeten voldoen. Deze regels kunnen variëren afhankelijk van de regio en het type gebouw.

De Toekomst van Automatische Deuren

Met de verwachte stijging naar 75% in 2026, zullen we ongetwijfeld meer innovaties en verbeteringen zien in de wereld van automatische deuren. Deze deuren zullen waarschijnlijk nog efficiënter, veiliger en gebruiksvriendelijker worden met de tijd.

Bent u geïnteresseerd in automatische deuren voor uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op via Live chat 24/7 voor meer informatie en advies.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat zijn de onderhoudsvereisten voor automatische deuren?
Automatische deuren hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit omvat onder andere het inspecteren van sensoren en het smeren van bewegende onderdelen.

2. Kunnen automatische deuren worden aangepast aan specifieke behoeften?
Ja, automatische deuren kunnen worden aangepast om te voldoen aan specifieke behoeften zoals toegankelijkheid en beveiliging.

3. Zijn er wettelijke voorschriften voor automatische deuren?
Ja, in veel regio’s zijn er specifieke regels en voorschriften waaraan automatische deuren moeten voldoen. Het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn bij de installatie.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.