Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoeveel procent van de bedrijven die automatische deuren gebruiken, rapporteert een toename in klant

De Impact van Automatische Deuren op Klanttevredenheid

Automatische deuren worden steeds populairder bij bedrijven, en dat is niet zonder reden. Ze bieden niet alleen gemak en toegankelijkheid, maar brengen ook klanttevredenheid naar een hoger niveau. Laten we eens kijken wat de voordelen zijn en waarom ongeveer 70% van de bedrijven die automatische deuren gebruiken, een toename in klanttevredenheid rapporteert.

Verbeterde Toegankelijkheid Voor Iedereen

Een van de belangrijkste redenen waarom automatische deuren zo effectief zijn, is de verbeterde toegankelijkheid. Klanten met mobiliteitsproblemen, ouders met kinderwagens of zelfs mensen die zware tassen dragen, kunnen moeiteloos een winkel of kantoor betreden. Deze verbeterde toegankelijkheid draagt bij aan een positievere ervaring en verhoogt de klanttevredenheid. Wil je meer weten over de voordelen van automatische deuren? Kijk dan eens hier.

Gemak Voor Klanten en Werknemers

Automatische deuren bieden ook aanzienlijke voordelen in termen van gemak. Ze openen en sluiten automatisch, wat betekent dat klanten en werknemers hun handen vrij hebben voor andere taken. Bovendien helpen automatische deuren om energie te besparen door efficiënter met klimaatbeheersing om te gaan. Meer lezen over energiebesparing met automatische deuren? Klik hier.

Stijging in Klanttevredenheid

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 70% van de bedrijven die automatische deuren installeren, een toename in klanttevredenheid ervaart. Dit is voornamelijk te wijten aan de gebruiksgemak en toegankelijkheid die deze deuren bieden. Klanten waarderen de moeite die bedrijven doen om hun bezoek zo comfortabel mogelijk te maken, wat resulteert in herhaalbezoeken en positieve recensies.

Technologische Integraties

Een extra voordeel van automatische deuren is dat ze vaak compatibel zijn met andere beveiligings- en toegangscontrole systemen. Dit betekent dat bedrijven een naadloze en veilige toegang kunnen bieden aan hun klanten en werknemers. Wil je weten hoe automatische deuren kunnen worden gecombineerd met andere systemen? Lees er meer over hier.

Conclusie

Automatische deuren zijn dus meer dan alleen een luxe; ze zijn een waardevolle investering voor elk bedrijf. De verbeterde toegankelijkheid, het gemak en de technologie-integraties dragen allemaal bij aan een verhoogde klanttevredenheid. Overweeg jij ook om automatische deuren te installeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact via Live chat 24/7: hier.

Veelgestelde Vragen

Zijn automatische deuren energiezuinig?

Ja, automatische deuren kunnen energie besparen door efficiënter om te gaan met klimaatbeheersing in gebouwen.

Hoe lang gaat een automatische deur mee?

De levensduur van een automatische deur hangt af van het gebruik en onderhoud, maar ze kunnen gemiddeld vele jaren meegaan.

Kunnen automatische deuren in elk gebouw worden geïnstalleerd?

Ja, automatische deuren kunnen worden aangepast en geïnstalleerd in verschillende soorten gebouwen, afhankelijk van de specifieke behoeften.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.