Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Wat zijn de gemiddelde kosten voor de installatie van tag-systemen in middelgrote bedrijven?

Hoeveel kost het om een tag-systeem te installeren in een middelgroot bedrijf?

Heb je ooit stilgestaan bij de kosten van het installeren van een tag-systeem in je bedrijf? Je bent niet de enige! Laten we de prijsklassen en factoren die deze beïnvloeden eens nader bekijken.

Factoren die de kosten beïnvloeden

Omvang van de installatie

De prijs kan sterk variëren afhankelijk van de grootte van het bedrijf en het aantal te installeren tag-sensoren. Voor middelgrote bedrijven liggen de kosten meestal tussen de €10.000 en €50.000. Wil je meer weten over de verschillende soorten sensoren? Check dan deze link.

Type tag-systeem

Niet elk tag-systeem is hetzelfde. De keuzes variëren van eenvoudige oplossingen tot geavanceerde systemen met meerdere standen en mogelijkheden. Ontdek de verschillende types tag-systemen hier.

Waarom investeren in een tag-systeem?

Efficiëntie en Veiligheid

Een tag-systeem verhoogt niet alleen de veiligheid maar kan ook de efficiëntie binnen een bedrijf aanzienlijk verbeteren. Heb je bijvoorbeeld interesse in hoe elektronische deurbeslagen werken? Bekijk deze uitleg voor meer details.

Langdurige oplossingen

Tag-systemen zijn ontworpen om lang mee te gaan en vereisen meestal weinig onderhoud, wat op de lange termijn kostenbesparend kan werken. Ben je benieuwd naar specifieke onderhoudsvereisten? Lees er meer over hier.

Conclusie

Het installeren van een tag-systeem in een middelgroot bedrijf vereist een behoorlijke investering, maar de voordelen op het gebied van veiligheid en efficiëntie maken het meestal meer dan de moeite waard. Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure.

FAQs

Wat zijn de gemiddelde kosten voor tag-systemen in kleine bedrijven?
De kosten voor kleinere bedrijven liggen doorgaans lager, tussen de €5.000 en €20.000 afhankelijk van de installatie.

Zijn er wettelijke normen waaraan tag-systemen moeten voldoen?
Ja, het is belangrijk dat het systeem voldoet aan bepaalde richtlijnen. Meer hierover lees je hier.

Hoeveel kost het om een tag-systeem te upgraden?
Dit hangt af van het systeem en de specifieke wensen. Upgrades kunnen variëren van €2.000 tot €15.000.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via Live chat 24/7

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.