Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Hoeveel besparing in personeelskosten kan een bedrijf realiseren door het implementeren van een tags

Besparen op Personeelskosten door een Tagsysteem

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel een bedrijf kan besparen door een tagsysteem te implementeren? De realiteit is dat bedrijven aanzienlijke besparingen kunnen realiseren, soms wel tot 20%. Wat zijn de voordelen van deze innovatieve systemen en hoe kunnen ze bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering? Laten we dat hieronder verkennen.

Wat is een Tagsysteem?

Een tagsysteem is een geavanceerde technologie die gebruik maakt van elektronische labels of ‘tags’ voor toegangsbeheer. Deze systemen vervangen de traditionele sleutels en wachtrijen bij de ingang door een efficiënter en veiliger alternatief. Door het implementeren van een tagsysteem, kan de noodzaak voor manuele toegangscontrole sterk worden verminderd, wat op zijn beurt voorkomt dat er onnodige personeelskosten worden gemaakt. Volgens sommige schattingen kunnen bedrijven tot 20% besparen op personeelskosten.

Voordelen van een Tagsysteem

Naast de evidente besparingen op personeelskosten, biedt een tagsysteem nog tal van andere voordelen. Zo verhoogt het de veiligheid omdat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot bepaalde ruimtes. Dit vermindert de kans op interne diefstal en vandalisme. Bovendien verbetert het de efficiëntie, omdat medewerkers niet langer tijd verliezen aan het bedienen of wachten bij een manuele toegangscontrole.

Verder zijn er diverse plekken waar je meer informatie kunt krijgen over tagsystemen. Bijvoorbeeld, op deze website kun je lezen over de kosten van het implementeren van een tag systeem, of welke voordelen tag systemen hebben.

Integratie en Onderhoud

Een ander groot voordeel is dat tagsystemen eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met bestaande beveiligingssystemen. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot kantoorcomplex beheert, er zijn tal van mogelijkheden om een tagsysteem naadloos te combineren met je huidige infrastructuur. Lees hier verder over de integratiemogelijkheden.

Als het gaat om onderhoud, zijn tagsystemen relatief probleemloos. Ze vereisen minimale kosten en tijdsinvestering in vergelijking met traditionele systemen. Voor een uitgebreid overzicht van de onderhoudsvereisten kun je deze link bezoeken: onderhoud van elektronische deurbeslagen.

Het Implementeren van een Tagsysteem

Het implementeren van een tagsysteem is eenvoudig en kan binnen een korte tijd worden uitgevoerd. Na de installatie profiteert je bedrijf niet alleen van lagere kosten, maar ook van een verhoogde veiligheid en efficiëntie. Wil je weten hoe een tagsysteem precies werkt? Bekijk dan hoe een elektronisch deurbeslag werkt.

Als je nieuwsgierig bent naar de besparingen die je KUNT realiseren, of gewoon meer wilt weten, neem dan contact op met onze 24/7 Live Chat. We helpen je graag verder!

FAQ

Hoeveel personeel is nodig voor het beheer van een tagsysteem?

Het beheersen van een tagsysteem vereist minimaal personeel. In de meeste gevallen kan het systeem met één beheerder worden onderhouden.

Zijn er specifieke reguleringen voor het gebruik van tagsystemen?

Ja, elk land heeft zijn eigen regelgeving. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van lokale wetten en regels. Meer informatie hierover vind je hier.

Wat zijn de onderhoudsvereisten voor tagsystemen?

Tagsystemen vereisen minimaal onderhoud. Wekelijkse of maandelijkse controles en software-updates zijn meestal voldoende. Meer info onderhoud.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.