Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
Eenvoudig
Bereikbaar
24/7
Service
Offerte

Wat is het gemiddelde aantal doorgangen per jaar voor een openslaande deur in een kantooromgeving?

Hoe vaak wordt een openslaande deur in een kantooromgeving gebruikt?

Als je een kantooromgeving binnenloopt, merk je waarschijnlijk niet hoeveel keer een deur geopend en gesloten wordt. Het is een alledaagse handeling die we allemaal voor lief nemen. Maar wist je dat een openslaande deur in een kantooromgeving gemiddeld tussen de 150.000 en 200.000 doorgangen per jaar verwerkt?

Waarom is dit aantal doorgangen belangrijk?

Het aantal doorgangen per jaar is om verschillende redenen van belang. Ten eerste heeft het invloed op de slijtage van de deur en de scharnieren. Zware belasting kan leiden tot vaker onderhoud en vervanging. Daarnaast is het belangrijk voor de veiligheid en beveiliging van het gebouw. Een deur die soepel en zonder mankeren functioneert, draagt bij aan een veilige werkomgeving.

Onderhoud en duurzaamheid

Regelmatig onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat een deur zijn levensduur ten volle kan benutten. Dit betekent het controleren van de scharnieren, het smeren van bewegende delen en het vervangen van versleten onderdelen. Meer informatie over de onderhoudsvereisten van elektronische deurbeslagen vind je hier.

De rol van technologie bij het beheer van deuren

Met de vooruitgang in technologie kunnen we nu gebruik maken van verschillende elektronische systemen om het beheer van deuren te vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan elektronische deurbeslagen en GSM-modules die je kunt integreren met bestaande beveiligingssystemen. Deze technologieën zorgen voor betere controle en minder manuele inspanning.

Elektronische deurbeslagen

Elektronische deurbeslagen bieden niet alleen gemak maar ook extra beveiliging. Ze kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingssystemen zoals GSM-modules. Dit zorgt ervoor dat je altijd weet wie er in en uit je kantoor gaat, met extra voordelen zoals logboekfuncties en real-time notificaties.

Conclusie

In een drukke kantooromgeving zijn doorgangen door openslaande deuren onvermijdelijk en frequent. Met een gemiddeld gebruik van 150.000 tot 200.000 doorgangen per jaar, is het belangrijk om prioriteit te geven aan duurzaam onderhoud en eventuele upgrades naar elektronische systemen voor verbeterde veiligheid en gebruiksgemak. Wil je meer weten over hoe je jouw kantoordeuren optimaal kunt beheren? Neem dan gerust contact op via onze live chat, beschikbaar 24/7.

FAQ

Hoe vaak moet een openslaande deur onderhoud krijgen?
Het wordt aangeraden om minstens een keer per jaar onderhoud uit te laten voeren, afhankelijk van het gebruik en de staat van de deur.

Kunnen elektronisch deurbeslagen in ouderwetse deuren worden geïnstalleerd?
Ja, elektronische deurbeslagen kunnen in de meeste gevallen zonder probleem in oudere deuren worden geïnstalleerd.

Wat zijn de kosten van elektronisch deurbeslag?
De prijs varieert afhankelijk van het type en de functies. Meer informatie over prijzen vind je hier.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.