Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Kunnen wij klem blijven tussen de vleugels?








Kunnen wij klem blijven tussen de vleugels?


Veiligheid bij Automatische Deuren: Geen Risico’s nemen

Heb je ooit zorgen gehad over het klem zitten tussen automatische deuren? Geen zorgen, wij maken dat onmogelijk! Dankzij onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologie, inclusief de beste veiligheidssensoren van BEA, zorgen wij ervoor dat veiligheid voorop staat.

Hoe Werken Veiligheidssensoren?

De veiligheidssensoren van BEA bieden ongeëvenaarde bescherming. Door voortdurend te scannen op obstakels en beweging zorgen deze sensoren ervoor dat de deuren alleen sluiten wanneer het veilig is. Dit beperkt het risico op ongelukken aanzienlijk.

Waarom de Kwaliteit van BEA Sensoren?

BEA is het merk dat wordt erkend als de leider in veiligheidssensoren. Deze sensoren hebben zich keer op keer bewezen in het voorkomen van incidenten. Ze zijn nauwkeurig, betrouwbaar en duurzaam.

Waar worden Automatische Deuren Voor Gebruikt?

Automatische deuren worden gebruikt in allerlei omgevingen, van winkelcentra tot kantoorgebouwen. Ze bieden gemak en verbeterde toegankelijkheid voor iedereen. Echter, het is cruciaal dat deze deuren veilig werken, en dat is waar wij inspringen.

Rol van Technologie in Veiligheid

Met de integratie van geavanceerde technologieën zoals GSM-modules en andere slimme oplossingen zorgen wij voor een veilige en efficiënte werking van automatische deuren. Door gebruik te maken van de nieuwste innovaties, blijven we voorop in de industrie.

Waarom Automatische Deuren Veilig Zijn

Onze automatische deuren zijn niet alleen handig, maar ook uitzonderlijk veilig. Dankzij de hoogwaardige sensoren van BEA zijn incidenten zoals klem raken tussen deurvleugels vrijwel onmogelijk. Dit geeft gebruikers gemoedsrust, wetende dat hun veiligheid altijd gewaarborgd is.

Benieuwd naar meer details over automatische deuren en veiligheidssensoren? Neem gerust contact op via Live chat 24/7 met ons op voor meer informatie!

Veelgestelde Vragen

Wat maakt BEA-sensoren zo speciaal?

BEA-sensoren staan bekend om hun betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor het waarborgen van veiligheid bij automatische deuren.

Kunnen automatische deuren aangepast worden aan specifieke behoeften?

Ja, automatische deuren kunnen volledig aangepast worden aan de specifieke eisen van een locatie, inclusief toegankelijkheidsvereisten.

Zijn automatische deuren energie-efficiënt?

Absoluut, moderne automatische deuren zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, waardoor ze zowel milieuvriendelijk als kosteneffectief zijn.




Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.