Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Welke soorten sensoren worden gebruikt in automatische draaideuren?

De Slimme Technologie Achter Automatische Draaideuren

In ons dagelijks leven komen we vaak automatische draaideuren tegen. Ze openen en sluiten zonder dat we erbij na hoeven te denken, maar heb je je ooit afgevraagd hoe deze deuren onze nabijheid detecteren en op onze bewegingen reageren? Laten we de fascinerende wereld van de sensoren achter deze slimme deuren verkennen.

De Twee Hoofdrolspelers: Draaicirkelbeveiligingen en Flatscans

Tegenwoordig zijn er twee soorten veiligheidssensoren die de efficiëntie van automatische draaideuren garanderen: draaicirkelbeveiligingen en Flatscans. Maar wat maakt ze zo belangrijk? Draaicirkelbeveiligingen detecteren objecten of personen in de nabijheid van de deur, terwijl Flatscans een nog verfijnde detectie bieden door de ruimte af te tasten op zowel stilstaande als bewegende objecten. Voor de beste veiligheidsmaatregelen raden we altijd Flatscans aan.

Waarom Flatscans de Voorkeur Hebben

Flatscans bieden een ongeëvenaarde veiligheid door hun vermogen om een driedimensionaal beeld van de omgeving te creëren. Dit zorgt ervoor dat de deur vloeiend en veilig werkt, door op tijd te openen en sluiten voor zowel mensen als objecten, zonder onnodige vertraging of ongelukken. Dit maakt Flatscans essentieel voor een veilige en efficiënte bediening van automatische draaideuren.

Een Stap Vooruit in De Veiligheid van Automatische Deuren

Naast draaicirkelbeveiligingen en Flatscans, zijn er ook andere technologieën in ontwikkeling die de werking en veiligheid van automatische draaideuren verder zullen verbeteren. Met de vooruitgang in technologie kunnen we verwachten dat deze deuren in de toekomst nog slimmer en veiliger zullen worden.

Nieuwe Ontwikkelingen en Innovaties

Het is spannend om te zien hoe de technologie zich ontwikkelt en hoe nieuwe sensoren de interactie tussen mens en machine in onze dagelijkse omgeving verbeteren. Van verbeterde veiligheidsmaatregelen tot slimmere detectiemethoden, de toekomst van automatische draaideuren ziet er zeker veelbelovend uit.

Voor meer informatie over automatische draaideuren en de technologieën die worden gebruikt, bezoek onze website en ontdek hoe we vooroplopen in innovatie en veiligheid.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in onze producten en diensten? Neem gerust contact op via onze Live chat 24/7.

Veelgestelde Vragen

Hoe veilig zijn automatische draaideuren?

Automatische draaideuren zijn zeer veilig dankzij geavanceerde sensortechnologie, zoals Flatscans, die een optimale veiligheidsmaatregel bieden door effectief detectie.

Kan ik kiezen welk type sensor geïnstalleerd wordt in mijn draaideur?

Jazeker, afhankelijk van de specifieke behoeften en veiligheidseisen, kunt u kiezen voor de meest geschikte sensortechnologie voor uw automatische draaideur.

Worden er nog andere technologieën gebruikt in automatische draaideuren?

Ja, er worden voortdurend nieuwe technologieën ontwikkeld om de veiligheid, efficiëntie, en gebruiksvriendelijkheid van automatische draaideuren te verbeteren.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.