Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Hoe los ik een storing op bij Record automatische deuren?

Storingen Oplossen Bij Automatische Deuren: Een Stap-voor-stap Handleiding

Herken je het? Je bent gehaast en plots weigert je automatische deur dienst. Frustrerend! Maar geen paniek, met enkele eenvoudige stappen kan je vaak zelf het probleem oplossen voordat je overgaat tot het bellen van een specialist. Laten we samen door dit avontuur gaan!

Het Eerste Wat Je Moet Proberen

Een van de eenvoudigste en vaak meest effectieve methoden om een storing aan je record automatische deuren te verhelpen is door de stekker er even uit te trekken en vervolgens weer in te steken. Dit lijkt misschien te simpel om waar te zijn, maar in veel gevallen reset het systeem hiermee en functioneert je deur weer als vanouds.

Als Het Probleem Aanblijft

Mocht de storing na deze quick fix terugkeren, dan is het tijd om ons te bellen. Onze specialisten staan klaar om je van dienst te zijn en het probleem vakkundig voor je op te lossen.

Nuttige Tips Voor Onderhoud

Zoals geldt voor vrijwel alle elektronische systemen, is voorkomen beter dan genezen. Regelmatig onderhoud aan je automatische deuren kan veelvoorkomende storingen voorkomen. Dit omvat het schoonmaken van sensoren en het controleren van de staat van de deurmechanismen. Meer over het onderhoud van je automatische deuren vind je op onze website bij Onderhoudsvereisten voor elektronische deurbeslagen.

Het is ook van belang om te weten hoe automatische schuifdeuren precies werken. Dit kan je helpen beter inzicht te krijgen in wat er mis kan gaan en hoe je eenvoudige problemen zelf kunt oplossen.

Conclusie

Automatische deuren zijn een wonder van moderne techniek, maar zoals alle technologie, zijn ze niet immuun voor storingen. Gelukkig kun je met de juiste tips en tricks veel problemen zelf oplossen. En voor de keren dat het toch misgaat, zijn wij er om je te helpen. Voel je niet gehinderd om contact op te nemen via onze livechat. Wij staan 24/7 voor je klaar!

Veelgestelde Vragen

Hoe vaak moet ik mijn automatische deuren onderhouden?
Het onderhoud van je automatische deuren hangt af van het gebruik en externe omstandigheden zoals weer en locatie. Wij raden minimaal een keer per jaar een professionele controle aan.

Kan ik een automatische deur zelf installeren?
Hoewel het theoretisch mogelijk is, raden we ten zeerste aan om de installatie over te laten aan professionals om de juiste werking en veiligheid te garanderen.

Wat moet ik doen als mijn deur plots helemaal niet meer reageert?
Controleer altijd eerst of er stroomtoevoer is en probeer de deur te resetten door de stekker eruit te halen en weer in te doen. Als de deur nog steeds niet reageert, neem dan contact met ons op.

Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.