Certificeringen
EN16005 EN NEN3140
De Beste
Specialisten
24/7
Service
Offerte

Wat zijn de meest voorkomende storingen bij Record automatische deuren en hoe los ik ze op?

Oplossingen voor Vaak Voorkomende Problemen met Automatische Deuren

Heb je wel eens voor een automatische deur gestaan die weigerde open te gaan? Of erger nog, dat deze op een ongelegen moment besloot te sluiten? Je bent niet de enige! In dit artikel duiken we in de wereld van automatische deuren, met een focus op de Record automatische deuren, en onderzoeken we de meest voorkomende storingen en hoe deze op te lossen.

Storingen herkennen en aanpakken

Je staat er misschien niet bij stil, maar automatische deuren zijn complexe systemen. Een veelvoorkomend probleem bij Record automatische deuren, en in feite bij alle merken, is een spinnenweb die zich voor de sensor bevindt. Het lijkt misschien simpel, maar een doekje halen over de sensor kan vaak al de oplossing zijn!

Hoe schoon is jouw sensor?

Het onderhouden van de sensor is crucialer dan je denkt. Een schone sensor niet alleen voorkomt storingen, maar zorgt er ook voor dat de deur efficiënter werkt. Ga voor meer informatie over het onderhoud van automatische deuren naar onze onderhoudspagina.

Andere gebruikelijke storingen

Naast problemen met de sensor, zijn er andere storingen die je ervaring met automatische deuren kunnen beïnvloeden. Denk aan elektrische storingen, mechanische slijtage of beschadigingen door externe factoren. Voor een uitgebreid overzicht van wat je kunt doen in dergelijke situaties, raadpleeg onze veiligheidspagina over automatische schuifdeuren.

Preventieve Maatregelen

Preventie is beter dan genezen. Het regelmatig laten controleren en onderhouden van je automatische deuren door professionals kan veel problemen voorkomen. Kijk op onze website voor meer informatie over aanpassingen en onderhoud van automatische deuren.

Tot slot, ondanks dat storingen vervelend zijn, zijn ze meestal makkelijk op te lossen met een beetje kennis en onderhoud. En natuurlijk staan wij altijd voor je klaar om te helpen met problemen of vragen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via info@todoors.nl voor verdere assistentie!

Veelgestelde Vragen

  • Hoe vaak moet ik de sensoren van mijn automatische deur schoonmaken?
  • Wat zijn de meest voorkomende problemen bij automatische schuifdeuren?
  • Kan ik zelf een storing aan mijn automatische deur oplossen?


Wil je offline dit bericht nalezen? Klik dan op onze PDF brochure

About the author

Team ToDoors is een vooraanstaand collectief van toegangstechniekspecialisten die zich onderscheiden door hun focus op het verhogen van klanttevredenheid. Met een schat aan ervaring en expertise in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van toegangssystemen, levert Team ToDoors op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de diverse behoeften van hun klanten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en innovatie zorgt ervoor dat ze constant streven naar het overtreffen van de verwachtingen van hun klanten.